Despre Asociatia Creierului Iasi

Asociatia Creierului

Asociatia Creierului Iasi (ACI) este o organizatie non-profit dedicata educarii si cultivarii opiniei publice in domeniul extrem de important al neurostiintelor (stiintele sistemului nervos).

Asociatia Creierului Iasi isi propune cresterea gradului de constientizare a cunostiintelor stiintifice despre creier si despre bolile lui. Nu in ultimul rand ACI sprijina proiectele destinate cercetarii, popularizarii sau aplicarii stiintelor despre sistemului nervos in societate.

Saptamana creierului™ – Romanian Brain awareness week

Saptamana Creierului

Saptamana creierului™ este un eveniment anual care are ca scop popularizarea cunostintelor despre sistemul nervos in randul elevilor din toate ciclurile de invatamant, in principal, dar si catre toti cei pasionati de neurostiinte. Pe parcursul acestui eveniment publicul larg este expus la informatii corecte stiintific despre sistemul nervos normal, despre bolile acestuia si experimenteaza impreuna cu organizatorii functiile creierului si fenomenele neurologice.

Saptamana Creierului™ are loc in fiecare an pe toata perioada Saptamanii Altfel.

Scopul grupului organizator este sa aduca impreuna mediul academic, institutiile guvernamentale, organizatiile profesionale si media sub auspiciile principiului fundamental ca cercetarea creierului este singura speranta veritabila pentru intelegerea functionarii sistemului nervos, prevenirea disfunctiilor acestuia si gasirea unor potentiale tratamente pentru bolile si tulburarile pe care le sufera.

Subscribe to Asociatia Creierului Iasi RSS